אוהבים מוזיקה? בטח שאוהבים, מי לא אוהב מוזיקה?!

הפעם, ריכזנו לכם את אפליקציות המוזיקה הכי יעילות שיש. חלקן, לא רק תשמענה לכם מוזיקה (שזה לגמרי טריוויאלי, אבל בכ”ז, הבאנו גם כאלה), אלא גם תעזורנה לכם לזהות שירים, תראינה לכם את המילים של השירים ועוד טריקים כאלה, שיהפכו את הטלפון החכם שלכם לחכם ומנגן.

אפליקציות מוזיקה

נתחיל?

אם אתם מכורים למוזיקה בצורה כזו שאתם לא מסוגלים לבלות דקה בלי מוזיקה באוזניים. כשאתם עושים ספורט, כשאתם ישנים וכשאתם נוהגים, הטלפון תמיד מנגן, שתי האפליקציות הבאות, שמאפשרות השמעה לפי אומן, ז’אנר או אפילו מצב רוח הולכות ללוות אתכם צמוד.

Jango: פלייליסטים לפי אומן או ז’אנר
8tracks:
פלייליסטים לפי מצב רוח או אווירה

מכירים את זה שאתם שומעים שיר ו-וואלה, הוא נשמע לכם מוכר, אבל אתם לא מצליחים להיזכר איך קוראים לו ומי שר אותו, גם אם יהרגו אתכם?

שתי האפליקציות הבאות הן אפליקציות המתפתחות כל הזמן. בבסיסן, הן היו אפליקציות שמטרתן לזהות שירים, אבל מאז זרמו כבר הרבה צלילים ברמקולים, ונוספו (ונוספות) להן תכונות חדשות בכל עדכון שלהן. למשל, מוד “OK Hound” שמאפשר שליטה קולית ב- SoundHound.

הראשונה בהן היא SoundHound:
האפליקציה הבאה שהבאנו, זכתה לכינוי המחייב “היוטיוב של המוזיקה”. היא שייכת לאתר המפורסם והוותיק בעל השם הזהה. האפליקציה, כמו האתר, מאפשרת למשתמשים להעלות ולשתף קבצי מוסיקה שלהם. ניתן למצוא שם מוזיקה חדשה מכל רחבי העולם ולהיחשף לסגנונות חדשים.

Soundcloud:
אחד הבעיות המלוות קבלת סמארטפון חדש, היא הרינגטונים שנלווים אליו. את חלקם, אנחנו סתם לא אוהבים, בחלק האחר – כולם כבר משתמשים. אז למה שלא תהפכו את השיר החביב עליכם לרינגטון שלכם? האפליקציות הבאות יודעות לחתוך את השיר בצורה מדויקת, המתאימה בדיוק לרינגטון.
בעיה נוספת בשמיעת מוזיקה בסמארטפון היא איכות הסאונד שבוקעת מהרמקולים הקטנים. אתה יכול להיות די ג’יי מנוסה ומשוכלל, למקסס במהירות האור, אבל, איכשהו, כשהצלילים המוקלטים בוקעים מתוך הטלפון, הם מאבדים מהעומק שלהם. שתי האפליקציות הבאות אמורות לשפר את איכות הצליל.